To med ét smæk – bilist og bilejer fik bøder efter kørsel

En ung mand og en bilejer skal tilsammen betale i omegnen af 9.500 kroner i bøde efter den unge mand tirsdag formiddag blev taget i at køre bil uden kørekort.

Den unge mand – der var 18 år og fra Kalundborg – blev standset i en rutinemæssig færdselskontrol på Rynkevangen i Kalundborg. Det viste sig, at manden ikke havde fået sig et kørekort, og derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret. Det vil resultere i en bøde i omegnen af 7.000 kroner, da det er første gang, den 18-årige er blevet standset uden at have erhvervet førerret til personbil.

Bilen tilhørte en 49-årig mand fra Kalundborg, som frivilligt havde udlånt bilen til den 18-årige, uden at sikre sig, at han overhovedet havde ret til at føre bilen. Det koster den 49-årige en sigtelse og en bøde på omkring 2.500 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.