16-årig tvunget til oralsex ved gymnasiefest i Dyrehaven

Nordsjællands Politi oplyser, at en 16-årig kvinde har anmeldt, at hun ved den store gymnasiefest i Dyrehaven blev tvunget til at udføre oralsex på en anden festdeltager.

Kvinden har forklaret politiet, at gerningsmanden tog fat i hendes skulder og nakke, hvorefter han trak hende via stierne til et væltet træ ca. 15 meter væk fra stien og ca. 150 meter væk fra festområdet i Ulvedalene. Her tvang han hende til oralsex. Det lykkedes hende at vriste sig fri og hun løb væk fra stedet.

Passerede flere personer
Da gerningsmanden trak kvinden til gerningsstedet, passerede de flere personer, men det var ikke muligt for kvinden at varsko dem om, at hun havde brug for hjælp. Ligeledes passerede hun flere personer, da hun løb væk fra gerningsstedet.

Nordsjællands Politi er interesseret i at høre fra personer, som kan genkende gerningsmanden ud fra nedenstående signalement.

Det kan være personer, der enten konkret ved hvem manden er, personer der har set ham trække kvinden via skovstien eller personer der kan have set ham iblandt en bestemt gruppe af personer, herunder et konkret gymnasium.

Gerningsmanden var muligvis 1.g’er
Manden beskrives som værende afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, 185-190 cm høj og stor af kropbygning, men ikke trænet. Han havde kort karseklippet hår og kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje. Han var iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.

Han talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes at denne accent var påtaget.

Ud fra signalementet er det politiets opfattelse, at der kan være tale om en 1.g elev, idet det oftest er dem, der bærer hvide trøjer, hvor der bliver skrevet på med tusch.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.