Motorcyklist kvæstet i færdselsuheld

I går morges kort efter klokken 7.30 skete der et færdselsuheld på Vallensved Bygade i Vallensved lidt uden for Næstved.

En 31-årig mand fra Næstved, der kom kørende mod vest på motorcykel, mistede herredømmet over motorcyklen, strejfede en forankørende bil med en 56-årig kvinde fra Næstved ved rattet, og han kom herefter over i den modgående kørebane, hvor han ramte en bil frontalt.

Den 31-årige blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser, mens føreren af den modkørende bil – en 19-årig mand fra Korsør – blev kørt til kontrol for sine knubs på sygehuset i Slagelse.

Vejen var spærret frem til klokken 10.27, hvor politiets bilinspektør havde afsluttet sine undersøgelser på ulykkesstedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.