Motorcyklist kvæstet i færdselsuheld
I går morges kort efter klokken 7.30 skete der et færdselsuheld på Vallensved Bygade i Vallensved lidt uden for Næstved.

En 31-årig mand fra Næstved, der kom kørende mod vest på motorcykel, mistede herredømmet over motorcyklen, strejfede en forankørende bil med en 56-årig kvinde fra Næstved ved rattet, og han kom herefter over i den modgående kørebane, hvor han ramte en bil frontalt.

Den 31-årige blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for sine kvæstelser, mens føreren af den modkørende bil – en 19-årig mand fra Korsør – blev kørt til kontrol for sine knubs på sygehuset i Slagelse.

Vejen var spærret frem til klokken 10.27, hvor politiets bilinspektør havde afsluttet sine undersøgelser på ulykkesstedet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.