Politiet sigter to svenske mænd for bombesprægningen mod Skattestyrelsen

Skattestyrelsen efter eksplosion

https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.en


To mænd fra Sverige er blevet sigtet for bombesprægningen ved Skattestyrelsen.

På et pressemøde onsdag formiddag foran Politigården i København, oplyste chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov, at man tirsdag var i retten og fik fængselskendelse på to svenske mænd. Det skete efter intensiv efterforskning siden bombesprængningen tirsdag i sidste uge.

I samarbejde med de svenske kollegaer, er en 22-årig svensk mand blevet anholdt. Desuden har man nu efterlyst en 23-årig svensk mand internationalt.

– De er begge mistænkt for at være gerningsmændene til den sprægning der skete, den 6. august ved Skattestyrelsen, fortæller chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov.

Tirsdag aften og natten til onsdag er der blevet foretaget ransagninger og afhøringer i Sverige i forbindelse med sagen. I den forbindelse er det politiet mener er gerningsbilen blevet beslaglagt og den skal nu undersøges nærmere.

Politiet venter nu på, at den 22-årige bliver udleveret fra Sverige. Når det sker, vil han blive fremstillet i retten bag lukkede døre, og derfor – og fordi der fortsat er en mistænkt gerningsmand på fri fod – vil politiet ikke gå i nærmere detaljer om sagen på nuværende tidspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.