Frustreret mand kom med trusler mod ansatte i kommune

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man i går formiddag fik en anmeldelse om, at en borger, 48-årig mand fra Solrød, i forbindelse med en telefonsamtale med Gældsstyrelsen havde udtalt stor utilfredshed med Solrød Kommune.

Manden kom, ifølge anmelderen, med en generel trussel på livet mod personalet på Solrød Kommune.

Solrød Kommune blev orienteret om anmeldelsen. Personalet kendte godt borgeren fra lignende udtalelser, men de havde ingen grund til at tro, at manden ville føre truslerne ud i livet.

Politiet kørte til den mistænktes adresse, hvor de traf den 48-årige mand, som blev sigtet og anholdt. Politiet ransagede hans bopæl for at lede efter eventuelle våben, men fandt ingen. Manden blev taget med til stationen, hvor han erkendte, at han havde udtalt truslerne mod Solrød Kommune, men han forklarede, at det var et udtryk for frustration.

Sagen blev vurderet af anklagemyndigheden, der ikke skønnede at der var grundlag for at fremstille den 48-årige i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt efter endt afhøring og sagsbehandling, men er fortsat sigtet i sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.