Buspassager befølte ung kvinde i skridtet
En 18-årig kvinde blev i går eftermiddag udsat for blufærdighedskrænkelse i Bus 381 i Allerød.

Det var den unge kvindes mor, som kl. 14.51 foretog anmeldelsen til politiet. Episoden var foregået kort før anmeldelsen.

En fremmed mand havde sat sig over for den 18-årige i bussen, hvor han prøvede at komme i kontakt med hende, ligesom han tog et billede af hende. Dernæst satte manden sig tættere på den 18-årige og begyndte at beføle hende i skridtet, hvorefter han stod af. Manden havde i bussen selskab af to andre personer, der muligvis var hans kone og søn.

Manden beskrives som: Mand, østeuropæisk af udseende, 45-50 år, 165 cm, almindelig af bygning, brun i huden, med sort kort hår og skægstubbe. Øjnene sad tæt og var store og brune. Talte engelsk. Var iført sort vindjakke, jeans og medbragte en sort rygsæk.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.