Politiet har fået mere end 110 henvendelser om eksplosion ved Skattestyrelsen

Københavns Politi havde i morges allerede været i forbindelse med flere end 110 personer, der har henvendt sig med informationer i forbindelse med eksplosionen tirsdag aften ved Skattestyrelsen nær Nordhavn Station.

Onsdag efterlyste Københavns Politi borgere, der befandt i området ved Nordhavn Station mellem 21.15 og 22.45. Det fik telefonerne til at kime på Politigården. Samtidig var den mobile politistation til stede hele onsdagen ved Nordhavn Station, hvor en række borgere også kom og fortalte om deres iagttagelser i forbindelse med eksplosionen.

Den mobile politistation har også i dag torsdag, være tilstede ved Nordhavn Station.

– Det er virkelig overvældende, hvor mange borgere, der har taget kontakt til os. Det er en stor hjælp for efterforskningsgruppen, som blandt andet bruger vidnefortællingerne til at kortlægge interessante personers bevægelser i området i tiden op til og efter eksplosionen. Derfor opfordrer vi stadig alle, der endnu ikke har talt med os, som har befundet sig i området i den omtalte tidsperiode, til at tage kontakt til os på 1-1-4,” siger Jørgen Bergen Skov, som fortsætter:

– Vi har en omfattende efterforskning i gang, og vi ved at sagen har stor bevågenhed, og at der er et stort ønske om nyt omkring fremskridt i den. På nuværende tidspunkt kan vi desværre ikke fortælle flere detaljer om den – netop af hensyn til efterforskningen, siger Jørgen Bergen Skov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.