Statsministeren om eksplosion ved Skattestyrelsen: Det er undergravende for trygheden

Statsminister Mette Frederiksen. Foto: Statsministeriet.

Statsminister Mette Frederiksen. Foto: Statsministeriet.


Statsminister Mette Frederiksens kalder det både “meget alvorligt” og “undergravende for trygheden” efter eksplosionen ved Skattestyrelsen i aftes.

– Tirsdag aften var der en eksplosion ved Skattestyrelsen på Østerbro i København. Det er meget voldsomme billeder af smadrede ruder og en raseret bygning. For medarbejderne og de mennesker, der befandt sig i nærheden, har det været en voldsom oplevelse. Beboerne har naturligvis fået et kæmpe chok.

– Jeg er meget lettet over, at ingen mennesker tilsyneladende er kommet alvorligt til skade. Det kunne nemt være gået meget værre, siger Mette Frederiksen og fortsætter:

– En sprængning i det offentlige rum, der går så hårdt ud over en dansk myndighed, er meget alvorligt. Det er undergravende for trygheden i vores samfund, og det er groft hensynsløst over for beboerne på Østerbro og de mennesker, der arbejder i Skattestyrelsen.

– Sagen har højeste prioritet hos politiet. Det siger sig selv. Jeg har fuld tillid til, at politiet gør alt, hvad der står i deres magt, for at gerningsmændene kan blive stillet til ansvar, slutter Statsministeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.