Ville lave en U-vending: Bil kørte ind i siden på minibus

Kort efter middag i går skete der et færdselsuheld på Nørregade i Ringsted, da en bil kørte ind i siden på en minibus.

Uheldet skete, da en 32-årig kvinde fra Nyrup kom kørende i en personbil ad Nørregade mod syd. Ud for sidevejen ind på Nørretorv var en minibus ført af en 53-årig mand fra Greve ved at foretage en U-vending og fortsatte med vendingen ud på Nørregade, så den 32-årige ikke kunne undgå at ramme minibussen.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var årsagen til U-vendingen, at føreren af minibussen i rundkørslen ved Nordre Ringvej var kørt i den forkerte retning ad Nørregade, hvorfor han derfor ville vende og køre retur til den nordlige del af Nørregade. Føreren af minibussen kan forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

Det var iøvrigt den 32-årige kvinde, som ringede til politiet og anmeldte uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.