Bil kørte ind i mur – føreren stak af fra stedet og efterlod kvæstet passager

Mandag morgen kl. 07.32 blev politi, ambulance og redningsmandskab kaldt ud til en forulykket bil på Algade i Gørlev Sj. ved Kalundborg.

I bilen befandt sig en kvæstet, 20-årig mand fra Gørlev Sj., der havde siddet på forreste passagersæde, da bilen forulykkede, og som ikke ønskede at oplyse noget om føreren.

Nogle få meter derfra var der tydelige spor efter påkørsel af en mur ved en beboelsesejendom, hvorefter bilen i forbindelse med kørsel i sydøstlig retning ad Algade var snurret rundt og standset i forbindelse med påkørsel af endnu en bygning på den modsatte side af vejen.

Bilen havde store skader og primært i højre side, hvor bilen formodes at have ramt husmuren.

Medens ambulancepersonalet arbejdede med den kvæstede passager, ledte politiet med hundepatruljer forgæves efter den undløbne fører, der blev beskrevet som en ung mand, lyst hår, iført blåt tøj.

Efterfølgende ledte politiet efter bilejeren – en 19-årig mand fra Gørlev Sj. – som politiet fandt omkring kl. ca. 13.00 på en adresse i Jyderup. Han blev kortvarigt anholdt som mistænkt for at have været fører og blev løsladt efter afhøring til sagen.

Politiet arbejder nu videre på at få efterprøvet alle de fremkomne oplysninger i sagen omkring føreren og hændelsesforløbet i det hele taget.

Den tilskadekomne passager blev indbragt til en skadestue til behandling, og Algade var afspærret frem til kort før kl. ca. 12.00 i forbindelse med rednings- og oprydningsarbejdet.

Uheldet medførte tillige strømafbrydelse i de nærliggende butikker og ejendomme, da også et elskab var blevet beskadiget som følge af uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.