Tre på hospitalet efter vold på Hestetorvet i Roskilde

Tre mænd måtte godt forslået en tur på hospitalet efter en voldsepisode på Hestetorvet i Roskilde kort før klokken fem søndag morgen.

Flere politipatruljer blev sendt til stedet efter anmeldelse om igangværende vold, og da politiet kom frem mødte de tre forslåede mænd. Der var tale om en 28-årig mand fra Hvidovre, en 28-årig mand fra Køge og en 28-årig mand fra Frederiksberg. Alle tre blev kørt på sygehuset, og blev kort afhørt til sagen. Grundet beruselse og skaderne kunne de ikke oplyse meget om hændelsesforløbet, men de oplyste, at der var tale om flere gerningsmænd, som ifølge deres forklaringer havde overfaldet dem efter lidt tumult.

Politiet har registreret anmeldelsen som kvalificeret vold og vil om muligt afhøre de tre forurettede i løbet af de nærmeste dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.