Dobbelt-drabet i Herlev: Tre svenske mænd anholdt

Arkivfoto: Volkswagen Sweden <a href="https://creativecommons.org/licenses/by/3.0/deed.en">(CC BY-SA 3.0)</a>

Arkivfoto: Volkswagen Sweden (CC BY-SA 3.0)

Svensk politi har anholdt tre unge mænd, som mistænkes for at have have forbindelse til dobbeltdrabet i Herlev den 25. juni.

Anholdelserne skete på foranledning af Københavns Vestegns Politi.

De tre mænd blev anholdt i Stockholms-området i går. Det skete efter at Københavns Vestegns Politi på baggrund af efterforskning havde identificeret de tre mænd og anklagemyndigheden havde udstedt en nordisk arrestordre på dem.

– Vi har et rigtig godt samarbejde med svensk politi, hvilket blandt andet anholdelserne er et udtryk for”, siger politiinspektør Flemming Madsen.

Københavns Vestegns Politi arbejder nu sammen med de svenske myndigheder på at få de tre mænd på hhv. 17, 18, og 19 år udleveret til Danmark.

Ikke relation til personer i Herlev området
– Vi har rigtig mange spor i denne sag. Det skyldes blandt andet at vi har modtaget stor hjælp fra offentligheden, og det vil vi gerne benytte lejligheden til at kvittere for. Foran os står fortsat en stor efterforskning, men jeg vurderer at vi er godt på vej, siger Flemming Madsen.

Både de tre nu anholdte og de to dræbte var svenske statsborgere bosiddende i Sverige og Københavns Vestegns Politi er fortsat af den opfattelse, at dobbeltdrabet ikke har relation til personer i Herlev området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.