Tyv brød ind hos motorcykelklub

Søndag formiddag brød en tyv ind hos motorcykelklubben 777 i Sct. Anna Gade i Helsingør

Tyven, der stjal et større antal cigaretter fra klubben, blev registeret på stedets videoovervågning, og derfor kan der gives et ret godt signalement af personen:

Der var tale om en person af ukendt køn, 170-185 cm høj og almindelig af bygning. Vedkommende var iført mørke træningsbukser med tre hvide stiber – muligvis af mærket Adidas, en grå/lilla træningstrøje med hvide tynde stafferinger langs armene (ikke Adidas) og sorte sko. Tyven havde en grøn/blå sok på hånden, der fungerede som en handske og var maskeret med en lyseblå hue med sort staffering og hvid skrift på toppen. Vedkommende medbragte en rød pose fra Bauhaus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.