To mænd fængslet: Sigtes for at narre halv million fra ældre dame

To mænd er blevet varetægtsfængslet, sigtet for at have narret over halv million fra ældre dame i Herlev.

Ifølge sigtelsen havde de to mænd påstået, at de som politifolk ville hjælpe den ældre dame i forbindelse med, at nogen havde forsøgt at hacke hendes bankkonto. I stedet er de to mænd mistænkt for at have lænset damens bankkonto for over 500.000 kr.

Sagen blev anmeldt til Københavns Vestegns Politi i mandags og efter et kort, men intensivt efterforskningsforløb lykkedes det politiet at identificere de to mistænkte og de blev anholdt i går eftermiddags.

– Jeg er meget tilfreds med, at er lykkedes at anholde de to mænd efter godt politiarbejde. Dermed at dette usædvanligt grove tilfælde af groft bedrageri overfor en ældre dame bragt til ophør, siger vicepolitiinspektør Charlotte Skovby.

De to mænd på hhv. 19 og 20 år blev onsdga formiddag fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup. Retten varetægtsfængslede dem begge foreløbig til den 6. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.