Fængslet efter vejvrede: Smadrede siderude og slog kvinde

To billister kom lørdag eftermiddag ved 16-tiden op at toppes ved rundkørslen ved Fagotvej i Næstved.

Den ene bil havde en 58-årig kvinde fra Gelsted ved rattet og den anden en 35-årig kvinde fra Herlufmagle som fører. Den 35-årige havde en 28-årig mand med i bilen, og da de to trafikanter tilsyneladende ikke var enige om færdslen, standsede den 35-årige bilen ved rundkørslen, og den 28-årige steg ud. Han smadrede en siderude i den 58-åriges bil og gav hende flere slag på armen, inden han stoppede og fortsatte kørslen.

Politiet blev tilkaldt, og den 28-årige blev ringet op og anmodet om at returnere til stedet. Her blev han anholdt og sigtet for vold og hærværk, og på grund af tidligere sager blev han fremstillet i grundlovsforhør søndag, hvor retten valgte at varetægtsfængsle ham frem til den 24. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.