14-årig overfaldet med spark og tramp – gerningsmændene for unge til at blive sigtet

En 14-årig dreng blev tirsdag aften kort før klokken 20 overfaldet ved Solrød S-station af tre andre drenge.

De tre gerningsdrenge havde efter overfaldet taget S-toget i retning mod Karlslunde S-station.

Politiet kørte hurtigt til Karlslunde S-station, hvor toget blev tilbageholdt, således at politiet kunne få kontakt til de tre mistænkte. Der var tale om tre drenge på 13, 14 og 14 alle fra Greve, som blev tilbageholdt af politiet som mistænkte for overfaldet.

En anden patrulje blev sendt til Solrød S-station, hvor politiet fik kontakt til offeret – en 14-årig dreng fra Køge. Han oplyste at have fået spark i hovedet og at være blevet trampet på, så han blev bragt til skadestuen i Køge til undersøgelse og fornøden behandling.

De tre tilbageholdt drenge blev kørt til Køge politistation, ligesom politiet underrettede alle de involverede forældre samt de sociale myndigheder i både Greve og Køge kommune.

De tre drenge blev senere på aftenen afhørt til en sag om grov vold mod det 14-årige offer. Ingen af dem kan sigtes for overtrædelse af straffeloven, da de alle er under den kriminelle lavalder på 15 år.

Efter afslutning efterforskning blev de overgivet til deres respektive forældre, som vil høre nærmere fra sociale myndigheder i anledning af sagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.