Omid Namazi forlader FC Helsingør

FC Helsingør må sige farvel til cheftræner Omid Namazi, som på grund af personlige forhold er nødt til at returnere til USA.

Han ser sig ikke i stand til at fortsætte som cheftræner i Helsingør, det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Der er ellers kun to uger siden, at klubben meddelte, at Omid Namazi fortsatte som træner, med Brian O’Donnell som ny assistent.

Omid Namazi selv er ked af at forlade FCH før tid:

– Jeg vil gerne takke Jordan Gardner og resten af ledelsen i FC Helsingør for at give mig muligheden for at stå i spidsen for FCH som cheftræner i de sidste tre måneder. Desværre er jeg af personlige årsager nødsaget til at opsige min stilling og returnere til USA. Jeg ønsker Jordan og resten af FC Helsingør al mulig held med det spændende projekt.

Assistenttræner Brian O’Donnell forlader også sin stilling.

– Vi vil gerne takke både Omid og Brian for al deres hårde arbejde, og for at have brugt så meget tid langt væk fra deres familier. Klubben står stærkere nu, og er i bedre stand end før de to kom til. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske dem al held og lykke i deres fremtidige karrierer. De vil begge fortsat være del af FC Helsingørfamilien fremover, siger bestyrelsesformand Jordan Gardner og fortæller samtidig, at processen med at finde en ny træner allerede er i gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.