To mænd sigtet for skunkfremstilling

Nordsjællands Politi slog tirsdag til mod en villa i Hillerød, hvor der blandt andet blev fundet 146 hampplanter. To mænd på henholdsvis 42 og 45 år blev anholdt under aktionen.<--more-->

Ifølge politiet har de to mænd gennem længere tid drevet et større skunklaboratorium i den 45-åriges hus i Hillerød.

Det er Nordsjællands Politis sektion for Særlig Operativ Forebyggelse, som har efterforsket oplysninger om, at der skete fremstilling af skunk på adressen, og tirsdag morgen kørte politiet ud til stedet.

Da den 42-årige mand åbnede døren, blev patruljen mødt af en kraftig lugt af hash inde fra huset. Ved en nærmere undersøgelse af ejendommen, blev der fundet produktionsudstyr, 136 hampplanter, 102 ml. hampeolie samt godt 2 kg tørrede topskud.

Den 45-årige mand ankom til huset kort tid efter, og blev her erklæret for anholdt.

Da det politiets vurdering, at de euforiserende stoffer var produceret med henblik på videresalg, blev begge mænd sigtet for salg af euforiserende stoffer. Ingen af dem, er kendt af politiet i forvejen, og de blev begge løsladt efter endt afhøring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.