29. marts 2024

To 12-årige piger havde en noget bisar oplevelse på Stationen i Store Heddinge.

Politiet modtog kort efter klokken 18.30 en henvendelse fra moderen til en 12-årig pige fra Store Heddinge. Datteren havde sammen med en anden 12-årig pige fra Rødvig Stevns modtaget et visitkort, brochure fra ”Aktiv Sommer” og bolsjer fra en fremmed mand, der befandt sig ved stationen. Han havde efterfølgende krammet og kysset pigerne på kinden.

Politiet har afhørt pigerne for at få klarlagt hændelsesforløbet og vil forsøge at få identificeret manden for høre hans version af sagen.

Den mistænkte blev beskrevet som værende mand, mellemøstrlig af udseende 45-50 år gammel. Han var 175-180 cm høj, kraftig af kropsbygning, brun hudfarve, sort kort hår. Han havde skæg på ca. 5 cm og talte dansk med accent. Han var iført sort langærmet sweatshirt, sorte beskidte shorts, der gik ned over knæene og sorte sko. Han havde bolsjer i højre forlomme og brochurer med “Aktiv Sommer”.

Politiet vil herefter tage stilling til, om der er grundlag for en sigtelse mod manden på grund af hans adfærd over for pigerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.