Trukket ud af bil og overfaldet

En 18-årig mand fra Kalundborg blev mandag eftermiddag trukket ud af sin bil og udsat for et voldeligt overfald.

Episoden fandst sted omkring kl. 16.20, da den unge mand holdt i sin bil på Klosterparkvej i Kalundborg. Pludselig dukkede omkring fem personer op og trak ham ud af bilen. De truede den 18-årige, der også blev både slået og sparket, inden overfaldsmændene flygtede i en sort og en grå bil.

Da ambulancepersonalet og politiet ankom til området, var der forsamlet op til 25 personer, som skabte så meget utryghed i området, at ambulancepersonalet trak sig tilbage. De fik dog kontakt til anmelderen, som blev kørt på skadestuen til undersøgelse og behandling for overfladiske skrammer som følge af overfaldet.

Politiet forblev i området frem til omkring kl. 18.00, hvor roen igen var genoprettet i området.

Overfaldet på den 18-årige behandles som en sag om vold, hvor politiet ud fra forskellige afhøringer forsøger at få identificeret overfaldsmændene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.