Trukket ud af bil og overfaldet
En 18-årig mand fra Kalundborg blev mandag eftermiddag trukket ud af sin bil og udsat for et voldeligt overfald.

Episoden fandst sted omkring kl. 16.20, da den unge mand holdt i sin bil på Klosterparkvej i Kalundborg. Pludselig dukkede omkring fem personer op og trak ham ud af bilen. De truede den 18-årige, der også blev både slået og sparket, inden overfaldsmændene flygtede i en sort og en grå bil.

Da ambulancepersonalet og politiet ankom til området, var der forsamlet op til 25 personer, som skabte så meget utryghed i området, at ambulancepersonalet trak sig tilbage. De fik dog kontakt til anmelderen, som blev kørt på skadestuen til undersøgelse og behandling for overfladiske skrammer som følge af overfaldet.

Politiet forblev i området frem til omkring kl. 18.00, hvor roen igen var genoprettet i området.

Overfaldet på den 18-årige behandles som en sag om vold, hvor politiet ud fra forskellige afhøringer forsøger at få identificeret overfaldsmændene.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.