Buschauffør overfaldet med slag i ansigtet

Fredag eftermiddag kl. 15.25 blev en buschauffør slået med mindst tre knytnæveslag i ansigtet, da bussen holdt ved Næstved Storcenter.

Det skete, da han bad tre personer i 20’erne om enten at købe en billet eller at forlade bussen, da deres billet kun var gyldig til centeret. Det fik den ene af de tre personer til at slå chaufføren i ansigtet og de stak alle tre af til fods via et stisystem med kurs mod Næstved Nord.

Der er følgende signalementer på de tre gerningsmænd:

Den ene var en mand i 20’erne, med et mellemøstligt udseende og en almindelig kropsbygning. Han havde sort, kort hår og tatoveringer på hals og læg. Han talte dansk med accent. Han var iført en hvid Peak Performance bluse, mørke knæbukser og medbragte en sort taske med stropper.

Den anden var en mand, cirka 25-30 år og med en almindelig kropsbygning. Han var lys i huden, og iført en mørk trøje og mørke knæbukser.

Den tredje var en mand, 25-30 år, lys i huden og almindelig af kropsbygning. Han var iført en mørk trøje og mørke knæbukser.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de tre personer ved Næstved Storcenter omkring klokken 15.25. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.