Henrik Sass Larsen sygemelder sig og dropper folketingskandidatur

Henrik Sass Larsen er sygemelt. Foto: Socialdemokratiet.

Henrik Sass Larsen er sygemelt. Foto: Socialdemokratiet.


Socialdekokraterne i Køgekredsen skal ud og finde en ny folketingskandidat, efter Henrik Sass Larsen i dag meddelte, at han er sygemeldt og hverken står til rådighed for en ministerpost eller fremover vil være kandidat til Folketinget.

Det er kun fem dage siden, at Henrik Sass Larsen blev genvalgt til Folketinget. Han fik 4.017 personlige stemmer – heraf kom 1.892 fra Køgekredsen, som består af de to kommuner Lejre og Køge.

Nu har han meddelt sin partiformand, Mette Frederiksen, at han ikke ønsker at blive minister i en ny regeing.

Henrik Sass Larsen er indtil videre sygemeldt og han har meddelt sin partiforening, at han ikke ønsker at være folketingskandidat fremover.

Årsagen er, ifølge et opslag på hans Facebook-side, at han føler, at der er blevet gået hårdt til ham med en “meget langvarig og grundig tabloid behandling”.

“Alle har en grænse og også jeg. Og den grænse er desværre for længst overskredet.”

“Jeg tror de fleste godt har kunne se, at jeg ikke har haft det så godt. Jeg har gjort alt hvad jeg kunne for at kæmpe mig tilbage efter min depression ved årsskiftet, men det er desværre ikke lykkes for mig.”

“Så jeg må nu sygemelde mig for at kunne blive helt rask igen.”

“Jeg har fortalt Mette Frederiksen, at jeg ikke står til rådighed fremover og har ligeledes orienteret min kreds om, at jeg ikke ønsker at være kandidat længere. ”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.