28. marts 2024

Efter et år i 1. division skal Lyngby Boldklub spille i Superligaen i næste sæson.

Det står klart efter Lyngby i dag vandt det andet play off-opgør mod Vendsyssel FF. Torsag vandt Lyngby et første opgør 2-1 på hjemmebane og søndag var holdet så på besøg i det nordjyske til den 2. play off-kamp.

Jeppe Kjær sørgede for 1. halvlegs eneste mål, da han bragte Lyngby foran 0-1 efter 11 minutters spil.

Syv minutter inde i 2. halvleg udbyggede Adnan Mohammad så føringen til 0-2.

Hjemmeholdets Jon Dagur Thorsteinsson sendte bolden i mål på straffespark i 67. minut efter at han var blevet fældet i feltet af Lyngbys Lasse Nielsen. Og så var jagten sat ind og med knap fem minutter + det løse, udlignede Tiemoko Konate til 2-2.

Selvom dommeren var generøs med tillægstiden, så lykkedes det ikke Vendsyssel at score yderligere og dermed var uafgjort nok til at sende Lyngby i Superligaen.