29. marts 2024

U21-landsholdets træner, Niels Frederiksen, skal fremover være cheftræner for Brøndby IF’s Superliga-hold.

Det oplyser klubben i dag i en selskabsmeddelelse.

Niels Frederiksen vil starte som cheftræner i Brøndby IF dagen efter at det danske U21 landshold har spillet sin sidste kamp ved U21 slutrunden i Italien. Der er indgået en aftale med Niels Frederiksen med udløb den 30. juni 2021.

Om valget af Niels Frederiksen siger klubbens sportsdirektør Ebbe Sand:

– I Niels har vi fundet den cheftræner, som vi mener, er den helt rette til at stå i spidsen for Superliga-truppen og favne de sportslige mål vi som klub har sat os for de kommende sæsoner. Vi har været grundige og brugt den tid der skulle til. Brøndby IF skal spille medrivende og angrebslystent fodbold, og det matcher den tilgang Niels har til fodbold, hvilket har været afgørende for ansættelsen af Niels. Niels og trænerteamet skal videreudvikle det fundament vi står på i dag og sikre en kontinuerlig udvikling i spillertruppen, og større sammenhæng mellem Superliga-truppen og Brøndby Masterclass uden at vi går på kompromis med vores sportslige målsætninger.

Skal ikke revolutionere klubben
Den kommende cheftræner ser frem til at starte i Brøndby IF, som han kalder et flagskib i dansk fodbold:

– Brøndby IF er et flagskib i dansk fodbold, så jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg skal ikke ind og revolutionere klubben, men videreudvikle ud fra det fundament, klubben står på i dag. Brøndby IF skal fortsat spille underholdende og angrebsivrigt, og så har vi en fælles opgave i at sikre, at vores dygtigste talenter slår igennem, uden at vi gå på kompromis med vores sportslige målsætninger. Det er en opgave, jeg ser frem til at komme i gang med, og som jeg ikke er i tvivl om, at vi vil lykkes med, siger Niels Frederiksen til Brøndby IF’s hjemmeside, brondby.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.