Indbrudstyv gemte sig i brusenichen
En 27-årig mand fra København fik tirsdag en straksdom for indbrud, da han blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved.

Den 27-årige blev dømt for to indbrudsforsøg og et indbrud, som skete i et hus på Lokesvej i Korsør mandag. Da betjentene ankom til gerningsstedet, kunne de se, at der var brudt et vindue op, og de gik ind i huset for at undersøge sagen nærmere. På badeværelset forsøgte den 27-årige at skjule sig i brusenichen, hvilket dog ikke lykkedes så godt. Han blev anholdt, efter at det viste sig, han havde stjålet kontanter, smykker og et par mobiltelefoner.

Retten i Næstved idømte den 27-årige indbrudstyv 60 dages ubetinget fængsel.

Den dømte blev løsladt efter dommen, som skal afsones senere.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.