19. marts 2024

Holbæk B&I sikrede sig i dag en plads i 2. division i den kommende sæson.

Holbæk spillede søndag eftermiddag hjemme mod Skjold Birkerød i Danmarksserien. Men selvom der fortsat er flere spillerunder tilbage, så ligger Holbæk så højt i den samlede placering i sin pulje, at holdet allerede nu kan glæde sig til at næste sæson skal foregå i landets 3. bedste række.

Holbæk, der var storfavorit, sad på kampen og selvom gæsterne fra Birkerød ind i mellem fik spillet sig til chancer, så måtte de sande, at Holbæk var en hård nød i dag.

Holbæk fik sin første scoring efter 10 minutters spil, da Mikkel Jensen gjorde det til 1-0. Tyve minutter senere udbyggede Mikkel Jensen føringen til 2-0.

Efter pausen var hjemmeholdet stadig brændende varme og i 53. minut sendte Rasmus Suhr Petersen bolden forbi Birkerøds målmand til 3-0.

Med små ti minutter tilbage af kampen fik Birkerød pyntet lidt på stillingen, da Troels Nielsen gjorde det til 3-1.

Men Holbæk var ikke færdig og blot et par minutter efter sendte Mikkel Jensen endnu engang bolden i Birkerøds mål til 4-1.