Brand i pizzeria i Kalundborg – politiet søger to personer
Klokken 02.24 ringede en nabo til pizzariaet Pizza Mia på Vænget i Kalundborg og anmeldte, at der var brand i pizzariaet.

Naboen havde været oppe om natten og set røgudvikling fra pizzeriaet. Han forsøgte at få kontakt til de beboere, der var i bygningen og havde held til at få vækket flere, der kom ud af bygningen. En beboer vågnede selv af røgudviklingen og kunne via en terrasse flygte ud gennem nabolejligheden.

Brandvæsnet rykkede hurtigt ud til stedet og efter ca. en time var branden slukket. Pizzariaet var slemt medtaget som følge af branden, mens lejligheder og tilstødende biograf Kino – Den Blå Engel, var ramt af brand- og sodskader.

Via overvågning på stedet efterlyser politiet to personer, der ses forlade stedet kort før branden. De beskrives som:

A: Mand, 20-40 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Lys jakke med hætte og 5×10 cm sort markering midt på hætten og en sort markering ved højre lomme, lyse joggingbukser, sort sko med hvid sål og hvid markering på snuden.

B: Mand, 20-40 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Iført: Sort hovedbeklædning, lys jakke med høj krave, lyse tætsiddende bukser og sorte sko med hvide snører og hvid markering på forfoden.

Politiet ønsker at få identificeret de to personer for at få afhørt dem om deres færden på stedet. Politiet hører desuden gerne fra vidner, der har set noget op til brandens opståen, eller personer, der i det hele taget har informationer om branden.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.