Forsvundet 68-årig fundet død i grusgrav: Sandsynligvis er han blevet dræbt
Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Den mand som i går blev fundet død i Blæsinge Grusgrav er nu identificeret som den 68-årige mand fra Ruds Vedby hvis hus udbrændte søndag d. 21 april.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser, at de tekniske undersøgelser og den øvrige efterforskning nu har slået fast, at liget der i går blev bjærget fra Blæsinge Grusgrav ved Slagelse, er identificeret som værende den forsvundne 68 årige Kiehn Georg Andersen. Han. forsvandt fra sin bopæl i Ruds Vedby forud for branden i hans hjem søndag den 21. april 2019.

– Vores efterforskning har i øvrigt vist, at der med stor sandsynlighed er tale om et drab, udtaler Søren Ravn-Nielsen, der ligeledes oplyser, at man af hensyn til efterforskningen, ikke på nuværende tidspunkt kan oplyse nærmere detaljer i sagen.

Politiet opfordrer personer der har gjort iagttagelser omkring adressen i Ruds Vedby og området ved Blæsinge Grusgrav i tidsrummet fra lørdag den 20. april om eftermiddagen til søndag den 21. april om morgenen, om at henvende sig på tlf. 114.

This slideshow requires JavaScript.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.