19. marts 2024

Københavns Vestegns Politi har endnu engang valgt at forlænge forbuddet mod at demonstrere for partiet Stram Kurs og dets leder Ramus Paludan.

Mens Københavns Politi forbød Paludan at demonstrere til efter påske, har kollegaerne hos Københavns Vestegns Politi valgt en anden strategi, nemlig at nedlægge forbud for et døgn ad gangen.

Således har Københavns Vestegns Politi i dag meddelt Stram Kurs og Rasmus Paludan, at der ikke må demonstreres i politikredsen. Paludan havde ellers oplyst, at han ville demonstrere i Værebro eller Bagsværd i dag kl. 11. Men politiets vurdering er, at der kan være fare for den offentlige fred – og for Ramus Paludans sikkerhed.

– Vi følger udviklingen tæt og nøje og har vurderet demonstrationen i forhold til et samlet lokalt situationsbillede. Vi vurderer desværre, at en ny Stram Kurs-demonstration i den nuværende situation og med det aktuelle trusselsniveau fortsat kan bringe den offentlige fred og Rasmus Paludans sikkerhed i fare. Derfor har vi følt os nødsaget til at forbyde demonstrationen, siger politiinspektør Mogens Lauridsen, Københavns Vestegns Politi.

Der er derfor nedlagt forbud mod at Stram Kurs og Ramus Paludan demonstrerer indtil i morgen lørdag kl. 8.00.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.