Uroligheder gav igen et travlt døgn for Hovedstadens Beredskab

Hovedstadens Beredskab har igen haft et travlt døgn med bål i gaderne og bil afbrændinger.

Efter balladen søndag, der brød ud da Partilederen for Stram Kurs Rasmus Paludan demonstrerede på Blågårds Plads, havde både politiet og Hovedstadens Beredskab nok at se til. Men i går og i nat var den gal igen.

Rasmus Paludan havde meddelt, at han ville demonstrere i Albertslund i går, mandag. Men Københavns Vestegns Politi forbød Paludan at demonstrere frem til tirsdag kl. 12 af hensyn til “den offentlige fred”.

Forbuddet, og dermed Rasmus Paludans manglende tilstedeværelse, afholdt dog ikke en større gruppering fra at lave ballade i Albertslund, hvor der bl.a. blev kastet fyrværkeri,sat ild til containere og begået hærværk og igen måtte politi og beredskab rykke ud.

10 biler brændt af
Hovedstadens Beredskab oplyser her til morgen, at man har haft et travlt døgn. I alt har man haft 66 udrykninger, hvoraf ca. 35, ifølge beredskabet, relaterer til uroligheder, primært i mellem kl. 16 og 03. Der har været bål på gaden, afbrænding af containere og ca. 10 biler er blevet brændt af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.