Ældre ægtepar udsat for bedrageri: “Barnebarn” lånte 130.000 kroner
En ægtepar i 80 års-alderen blev i weekenden udsat for et koldblodigt bedrageri.

Fredag aften var de blevet kontaktet på deres fastnettelefon af en ung mand, som udgav sig for at være deres barnebarn. Manden i røret bad om hjælp til et lån på 130.000 kroner til at købe en brugt bil, og i den forbindelse skulle pengene overføres til en bankkonto via netbank. Da dette ikke var muligt at gøre fredag aften, sagde den unge mand i telefonen, at han ville få en af sine kammerater til at kigge forbi om lørdagen for at hjælpe med at få overførslen gennemført.

Lørdag morgen omkring klokken 08.00 dukkede en yngre mand så op på adressen for at ”hjælpe”, og overførslen lykkedes i denne omgang.

Manden, der mødte op lørdag morgen, beskrives som: Mand, asiatisk af udseende, 28-29 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden, med sort kort hår. Talte dansk. Var iført blå cowboybukser, kondisko og en sort jakke.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.