Bilist var påvirket af kokain
Politiet standsede natten til lørdag en bil på Køgevej i Ringsted.

Bag rattet sad en 34-årig mand fra Ringsted, som forklarede, at han havde taget kokain i løbet af aftenen. Da politifolkene kiggede nærmere efter i bilen, fandt de en lille pose med hvidt pulver, som føreren sagde var hans kokain. Den 34-årige blev sigtet og anholdt.

Med i bilen var en 19-årig mand fra Ringsted, der sagde, at han havde røget hash. Han blev derfor sigtet for lov om euforiserende stoffer og visiteret. Han blev ikke fundet i besiddelse af narko eller andet ulovligt, så politiet frafaldt sigtelsen imod ham.

Den 34-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Han vil høre nærmere fra politiet, når resultatet af blodprøven er kommet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.