Bilist bragede ind i 16-årig på knallert og stak af
Søndag eftermiddag kort efter klokken 16 ringede en 16-årig dreng fra Store Fuglede til politiet og fortalte, at han på afstand havde været vidne til et færdselsuheld Helsingevej i Gørlev, hvor den ene part var stukket af fra stedet.

Uheldet var sket da en 16-årig ung mand fra Gørlev kom kørende på en lille knallert ind i rundkørslen ved Gørlev Landevej og Helsingevej. Her overholdt en personbil ikke sin ubetingede vigepligt og påkører den lille knallert, så den 16-årige knallertfører blev slynget op på bilens kører. Bilen fortsatte og knallertkøreren faldt ned på asfalten.

Knallertføren kan selv rejse sig og trække knallerten ind på cykelstien.

Flere bilister var vidne til episoden, og et af disse vidner beskriver bilen, der forlod stedet uden at standse, som en mørkegrå Skoda. Bilen må formodes at have skader på fronten. Desuden har vidner aflæst bilens nummerplade, og politiet undersøger nu, hvem der har været fører af bilen.

Politiet hører meget gerne fra personer, der har oplysninger om køretøjet eller færdselsuheldet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.