36-årig anholdt for narkotikakørsel, hærværk og stjålet bil

Ved halv to-tiden i nat standsede politiet en 34-årig mand fra Korsør på Motalavej i Korsør, hvor han kort forinden havde valgt at køre den forkerte vej igennem en rundkørsel.

Det viste sig, at den 36-årige havde en del mere på samvittigheden. En narkomestertest gav et positivt udslag for kokain og amfetamin, og det viste sig desuden, at han havde fået frakendt sit kørekort og derfor ikke havde førerret. Bilen tilhørte samtidig slet ikke ham, men et forhenværende familiemedlem, hvor han tidligere på aftenen havde stjålet nøglerne. Herudover havde han slået en rude i stykker hos en 33-årig mand, kort før han blev standset. Han blev derfor anholdt og sigtet for både tyveri af bil, hærværk, for at køre imod kørselsretningen og for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Han blev løsladt igen en times tid senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.