Passager uden billet blev aggressiv – politiet måtte lægge ham i håndjern
Tirsdag eftermiddag kort efter klokken 15.30 bad DSB om assistance fra politiet til at håndtere en sur og aggressiv mand, der kørte med toget mod Østerport uden at have gyldig billet.

Toget var ankommet til Roskilde station, hvor politiet fik kontakt til en 24-årig mand fra Hvalsø. Han var på grund af sin aggressive adfærd blevet isoleret i en del af toget, idet de øvrige passagerer var blevet flyttet til andre dele af toget. Manden var stadig opfarende og aggressiv, da politiet tog kontakt til ham, så betjentene måtte bruge den fornødne magt til at anholde og pacificere manden samt ilægge ham håndjern. Politiets magtanvendelse for at anholde ham skete både i toget og på perronen under stor bevågenhed fra andre rejsende i toget og på togstationen. Under tumulten med politiet tiltalte han politifolkene i mindre pæne ytringer af nedværdigende karakter, så han efter ophold i politiets detention blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fornærmelig tiltale til politiet. Han blev løsladt i løbet af aftenen efter afhøring til sagen.

Den 24-årige mand vil senere høre nærmere fra politiet, når sagen mod ham skal afgøres. Den 24-årige var i øvrigt også den 21. marts på Roskilde station truffet i et tog uden gyldig billet, således at politiet måtte tilkaldes for at få fastlagt hans identitet i forbindelse med DSBs udstedelse af en kontrolafgift.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.