Tricktyve på spil
En tricktyv ringede mandag eftermiddag klokken 16.30 på hos en beboer i Opnæsgård i Hørsholm og spurgte om hun ville være med til at underskrive en klage over, at hjemmeplejen efterlod cigaretskod udenfor opgangen.

Det ville lejlighedens beboer, en 89-årig kvinde gerne og lukkede den formodede tricktyv ind, så de sammen kunne gå ud i køkkenet og ud ad vinduet se de efterladte cigaretskodder. Mens de to var i køkkenet, har en tredje person været inde i lejlighedens stue og kigget i alle skabene.

Der er dog ikke umiddelbart stjålet noget.

Tricktyven beskrives som en kvinde, dansk af udseende, 35-40 år, 165-170 cm høj og almindelig af bygning, talte dansk og var iført grå jakke.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.