Kaldte knallertkører idiot: Kvinde udsat for vold
Torsdag eftermiddag blev en 62-årig kvinde fra Birkerød udsat for vold efter hun havde kaldt en knallertkører for en idiot.

Kvinden kom gående på Vasevej med to indkøbsvogne, hvoraf de to hjul var på cykelstien og de to andre på fortovet. En mand på knallert kom kørende mod hende og gassede voldsomt op, og da de to passerede hinanden, snittede de hinanden, hvilket fik kvinden til at råbe ”idiot” efter knallertføreren. Han vendte om og kørte tilbage mod kvinden, som han trak i frakken på en måde, så hun følte, at hun var ved at blive kvalt samtidig med, at manden råbte ad kvinden.

De to havde efterfølgende en ordudveksling, inden manden kørte fra stedet.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.