Bilist var frakendt kørekortet – så politiet beslaglagde bilen
En patrulje fra færdselspolitiet standsede mandag formiddag en bil på Stevnsvej ved Strøby Egede, da patruljevognens nummerpladescanner gav udslag fordi ejeren af den modkørende bil ikke havde noget kørekort.

Bag rattet i den modkørende bil sad bilens ejer, en 49-årig mand fra Solrød Strand. Han kunne ikke fremvise noget kørekort, idet han var frakendt førerretten indtil maj 2019. Han blev derfor sigtet for den overtrædelse af færdselsloven, og da politiet ved nærmere kontrol kunne konstatere, at det nu var tredje gang inden for de seneste tre år, at han blev afsløret i at køre bil uden førerret, beslaglagde politiet hans personbil.

Det var den 49-årige ikke tilfreds med, så en dommer skal snarest se nærmere på grundlaget for beslaglæggelsen, inden han senere vil blive indkaldt til et retsmøde, når straffen og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.