58-årig mand skudt og såret af politiet – sigtes for manddrab
En 58-årig mand er blevet sigtet for manddrab på sin samlever.

I går klokken 17.52 blev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev kaldt ud til en landejendom i Hårbølle på Møn. Da politiet ankom på stedet fandt man på gårdspladsen liget af en person, som angiveligt var blevet dræbt. Liget var forkullet.

Den 58-årige blev anholdt på stedet og i den forbindelse måtte politiet affyre skud mod manden, der blev såret. Han blev bragt til behandling og er indlagt på Rigshospitalte. Han blev derfor i dag fremstillet i grundlovsforhør in absentia ved retten i Nykøbing F.

Som reglerne foreskriver, så efterforskes skudepisoden af Den Uafhængige Politiklagemyndighed, hvilket myndigheden bekræfter.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.