Ammunitionsryddere rykkede ud til boligområde

Forsvaret ammunitionsryddere var torsdag en tur forbi et boligområde på Ahorn Alle i Ringsted.

En vicevært på stedet havde i et buskads fundet noget, der måske kunne være en slags krysantemumbombe. Viceværten havde derefter sikret genstanden, så ingen kunne komme til skade og derefter kontaktet politiet.

Via diverse fotos blev forsvarets ammunitionsrydningstjeneste underrettet om sagen og tjenesten rykkede ud til stedet, hvor det blev konstateret, at der blot var tale om lovligt fyrværkeri. Af sikkerhedsmæssige grunde medtog personalet fra Forsvaret fyrværkeriet til forsvarlig destruktion under betryggende forhold.

Ingen er mistænkt i sagen, oplyser politiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.