Knallertkører kørt ned af lastbil
En 50-årig knallertkører blev onsdag morgen bragt til behandling på sygehuset efter han var blevet påkørt af en lastbil i en højresvingsulykke.

Ulykken skete kort før klokken 08.30 da en lastbil, ført af en 50-årig mand fra Næstved, kom kørende ad hovedgaden mod nord, og skulle svinge til højre ad Bonderupvej. Her overså han en knallert, der kørte lige ud i krydset. Han påkørte knallerten, så den. Føreren af knallerten, en 49-årig mand fra Ugerløse, fik indre kvæstelser som følge af kollisionen, men er uden for livsfare. Han blev kørt til sygehuset til behandling.

Den 50-årige fører af lastbilen, kan forvente at høre mere fra politiet når sagen skal afgøres.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.