Røveri på åben gade – 17-årig slået i ansigtet
Søndag morgen blev en 17-årig mand fra Hårlev udsat for røveri på åben gade i Karlslunde.

Den 17-årige anmeldte ved halv fem-tiden om morgenen, at han og en jævnaldrende kammerat kort forinden kom gående ad Karlsunde Parkvej, da de blev passet op af to fremmede mænd, der spurgte om de måtte låne lighter. De talte kort sammen, hvorefter den 17-årig blev slået i ansigtet af den ene. Den 17-årige blev bedt om at aflevere sin jakke og sin trøje. I jakken lå forurettedes pung.

De to mænd forlod herefter stedet i ukendt retning.

Politiet sendte flere patruljer til stedet for at forsøge at finde frem til de to gerningsmænd. De traf ingen personer, men afhørte vidner på stedet.

De to mænd beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-20 år, 185-190 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Sort tøj, Hue

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 18-20 år, 180-185 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Brun, Talte: Dansk, Iført: Sort tøj

Politiet søger vidner i sagen. Hvis du har set overfaldet, har set de beskrevne personer flygte fra stedet tidligt søndag morgen eller i øvrigt har oplysninger i sagen kan politiet kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.