Ældre kvinde bestjålet af “sygeplejersker”

En 88-årig kvinde var i går ved 17-tiden udsat for et tricktyveri i sin lejlighed i Nørregade i Maribo.

En kvinde bankede på og blev lukket ind i lejligheden under påskud af, at hun var sygeplejerske og skulle købe medicin til den 88-årige. Det lykkedes at aflede den 88-åriges opmærksomhed, men pludselig opdagede hun, at der var to andre personer, der løb ud af hendes lejlighed, og “sygeplejersken” forsvandt samme vej. De var lykkedes med at stjæle et kontant beløb fra den 88-årige, som ikke kom noget til ved tyveriet.

Der er et signalement af kvinden, der udgav sig for at være sygeplejerske: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, ca. 30-35 år, omkring 160-165 cm høj. Hun talte dansk og var iført en mørk jakke med bluse indenunder, samt mørke bukser.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget usædvanligt i Nørregade mellem klokken 17.00 og 18.15. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.