Unge skabte utryghed ved Bodega – 29-årig blev nikket en skalle
En 29-årig mand fra København blev lørdag aften udsat for vold, da han forsøgte at tale nogle unge mennesker fra at skabe dårlig stemning ved Spisehuset i Farum Midtpunkt.

Manden anmeldte volden mandag formiddag og fortalte til politiet, at han var i Spisehuset da en gruppe på 7-10 unge ved 23.30-tiden havde taget ophold ude foran bodegaen og ”skabt dårlig stemning”. Den 29-årige gik ud til de unge for at tale med dem og ”få dem på andre tanker”, hvilket ikke faldt i god jord hos især en af de unge fra gruppen, der nikkede den 29-årige en skalle, hvilket resulterede i hævede læber og en tabt tand.

Den unge mand, der nikkede skallen, beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 16-19 år, 165 cm høj, muskuløs af bygning, brun i huden, talte dansk. Var iført sort hue med grå kant af mærket Lacoste samt sort jakke.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.