Bilist ville ikke standse – nu er han sigtet for flere færdselsovertrædelser

En 31-årig mand er blevet sigtet for en hel stribe overtrædelser af færdselsloven efter en længere jagt i nat.

Jagten startede, da en politipatrulje på Vestre Landevej ved Nørreballe så en bil, som de besluttede sig for at tjekke nærmere. Bilens fører ville dog ikke lade sig standse, så han accelererede, og selv om politibilen havde udrykning på, standsede han ikke.

Kørslen fortsatte til Hovedgaden i Søllested, hvor bilen endelig standsede.

Føreren var en 31-årig mand fra Taastrup, og han virkede påvirket af stoffer. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand, og da han var frakendt kørekortet, blev han også sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Den 31-årige blev også sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for ikke at give tegn. Efter afhøring blev den 31-årige løsladt igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.