Kontrollerede social dumping – men fandt ingen problemer
Udlændingeafdelingen hos Midt- og Vestsjællands Politi var sammen med SKAT og Arbejdstilsynet på kontrol mod social dumping i Køge og Roskilde i går, onsdag.

Om formiddagen blev der foretaget kontrol af tre detailfødevarevirksomheder i Køge by, hvor i alt tre tyrkiske og en dansk statsborger blev kontrolleret. Politiet fandt intet grundlag for at foretage sig yderligere efter de tre kontroller.

Om eftermiddagen fik tre virksomheder inden for personlig pleje i Roskilde by besøg af de samme myndigheder, som kontrollerede to danske statsborgere og fire udlændinge. Heller ikke ved disse kontroller fandt politiet grundlag for at foretage sig yderligere.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.