Fremmed mand tog 14-årig pige på halsen og slog hende i ansigtet

Moren til en 14-årig pige anmeldte onsdag eftermiddag, at datteren havde været udsat for en noget besynderlig adfærd fra en fremmed mand.

Episoden fandt sted tirsdag aften mellem kl. 21.00 og 21.10 på en sti ved hallen i Lille Skensved, da pigen var på vej hjem. Her havde hun mødt en fremmed mand, som uden varsel havde trykket hende hende let på halsen og efterfølgende slået hende med hånden i ansigtet.

Pigen var straks løbet fra stedet og så ikke, hvor manden forsvandt hen.

Moren til den 14-årige oplyste, at en pige fra den lokale skoles 9. klasse for 2-3 uger siden havde været udsat for noget tilsvarende ved et supermarked i Lille Skensved.

Politiet vejledte moren om at få datteren undersøgt hos en læge for at få dokumenteret overgrebet, inden datteren afhøres nærmere til sagen.

Senere onsdag aften fik politiet yderligere en henvendelse om en mistænkelig mand, som en lokal 14-årig dreng havde set i samme område tirsdag aften. Manden befandt sig i en lysegrå personbil og var med slukkede billygter fulgt efter drengen – dog uden at tage kontakt til ham.

Politiet undersøger nu sagen og forsøger at få identificeret manden, der foreløbigt kan beskrives som: mand, 30-35 år, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, iført kort, mørk jakke med hætten oppe. Den lokale skole og SSP er også underrettet om sagerne.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har oplysninger om manden eller hans bil. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.