Kanonslag sprængte rude og dør i stykker
To gange søndag aften måtte politiet rykke ud til Fasanvej i Køge hvor kanonslag blev brugt til at lave hærværk.

Kort før klokken 19 modtog politiet en anmeldelse om at en rude i en lejlighed var blevet knust med et kanonslag. En patrulje kom frem og undersøgte sagen nærmere. Kanonslaget var formentlig blevet påklistret ruden ind til et soveværelse.

Ruden var sprængt i stykker og der lå glas spredt i soveværelset.

Ingen personer kom til skade.


Godt en time efter den første anmeldelse skete endnu et hærævkr mod en lejlighed i en ejendom på Fasanvej. Her var et kraftigt kanonslag blevet antændt ved døren ind til en lejlighed. Døren fik omfattende skader, og dele af brevsprækken røg ind i lejligheden.

Ingen personer blev ramt af fragmenterne fra døren.

Politiet efterforsker nu de to grove hærværkssager og søger i den forbindelse vidner i sagen. Lokalpolitiet i Køge vil gerne høre fra borgere, der har bemærket nogle personer i området op til og efter kanonslagene blev antændt, eller har andre oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

123456789

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.