Gummiged og personbil i uheld: To personer på skadestuen

To personer måtte fredag morgen en tur på skadestuen efter et færdselsuheld på Lyngvej i Vig i Odsherred.

Uheldet skete kort efter klokken syv da en 61-årig mand fra Nykøbing Sj. kom kørende ad Lyngvej mod syd og ville svinge til venstre ad en indkørsel til en grusgrav. Under svingningen blev han ramt af en personbil ført af en 37-årig kvinde fra Højby Sj. Hun var i færd med at overhale gummigeden, da sammenstødet skete.

To passagerer i kvindens bil blev bragt til kontrol på skadestuen, men begge var ligesom føreren sluppet uskadt fra uheldet. Politiet har optaget rapport om uheldet for at få klarlagt de nærmere detaljer i hændelsesforløbet ved uheldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.