18. april 2024

Lørdag klokken 17.53 blev Midt- og Vestsjællands Politi kontaktet af en 46-årig kvinde fra København, som fortalte at hun kort forinden kørte ad Landevejen i Odseherred mod øst, da hun blev overhalet af en personbil, der påkørte hendes bil ved at trække ind i siden på den.

Kvinden oplyste, at personbilen kort forinden havde kørt bagved hende, hvor den havde kørt tæt på og blinket med lyset, hvorfor hun antog at påkørslen skete forsætligt som et led i chikanekørslen. Bilen fortsatte efter påkørslen videre og overhalede ifølge anmelderen flere andre biler i høj fart.

Anmelderen så ikke føreren, men beskrev bilen som:

Volvo stationcar af ældre model, muligvis model 740, hvid ell. sølvgrå med to store firkantede forlygter, der var eftermonteret imellem de originale forlygter. Nummerpladen bagpå var ikke mulig at aflæse grundet skader. Bilens formentlig skader på højre side efter uheldet.

Politiet undersøger nu sagen og vil gerne i kontakt med føreren af den lyse Volvo, så han/hun kan afhøres til sagen. Politiet opfordrer borgere, der har set den lidt specielle bil til at ringe til politiet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.